Ben je geneigd negatieve gevoelens weg te stoppen, jezelf af te leiden met (social) media, (te) hard werken, drank, of op een andere manier? Heb je het gevoel dat je niet uit het leven (of jezelf) haalt wat erin zit?  Doe dan mee met Voluit Leven, een evidence-based behandeling uit de GGZ.

Gutteling Psychologie biedt deze therapie nu wegens COVID-19 in extra kleine groepen (5 deelnemers). We volgen het wetenschappelijk effectief bewezen behandelprotocol Voluit Leven van prof. dr. E. Bohlmeijer en drs. M. Hulsbergen. Het (mooie) boek is inbegrepen in de kosten en krijg je bij de eerste bijeenkomst overhandigd.  In de groepsbijeenkomsten zal daarnaast gebruik gemaakt worden van extra ACT materiaal, afhankelijk van de input van de groep. 

De training is kort maar krachtig: het vergt inzet en hoe meer je doet, hoe meer je eruit haalt. WIJ VERWACHTEN 100% COMMITMENT GEDURENDE DE TRAINING.

Voor wie?
De training is voor iedereen die zich herkent in bovenstaande. Het kan zijn dat je psychische klachten hebt en/of een psychische stoornis, maar dat hoeft zeker niet.

LET OP: voor psychische klachten waarvoor behandeling in de specialistische GGZ geïndiceerd is, is deze training niet geschikt!

Kosten
Indien je een verwijsbrief hebt worden de kosten berekend volgens de dbc GGZ, en zijn ze declareerbaar bij je zorgverzekaar (zie ook ‘Tarieven’ op deze website). Voor zelfbetalers bedragen de kosten 550,- incl. btw. en incl. het boek Voluit Leven. Vaak wordt de therapie ook door je werkgever vergoed. 

Eerstvolgende startdatum
27 oktober 2020

Dag en tijdstip
Dinsdagavond 19.30 – 21.00 

Data 
27 oktober t/m 15 december & 5 januari 2021 (9 sessies in totaal)

Locatie
Gutteling Psychologie
St Jobskade 408
3024 EN Rotterdam

Therapeut
Jolie Gutteling