ACT 
Acceptance en commitment therapy is een wetenschappelijk bewezen effectieve therapie. Het mooie aan deze vorm van therapie is dat het voor iedereen is: voor mensen met (ernstige of milde) klachten en ook voor mensen die geen klachten ervaren, maar die in zichzelf willen investeren en meer uit het leven willen halen. Wij zijn zelf fan van deze methode en merken elke dag weer hoe fijn het werkt.  Volgens ons draait het hier om en zouden we ieder mens een ACT cursus aanraden. ACT is gericht op het vergroten van je psychologische flexibiliteit. Accepteren van wat er is, ook de angsten en pijn in je leven. Ontdekken wat werkelijk belangrijk voor je is en hier ruimte voor maken. Zodat je een meer waardevol leven kunt leiden. Een bijzondere en leuke cursus. Wij bieden ACT aan in groepsverband omdat ACT zich daar uitstekend voor leent en de kracht van de groep een extra boost geeft aan de therapie. Het is een therapie die actieve inzet vergt, zowel tijdens de bijeenkomsten als tussendoor. Wij verwachten dat je thuis met opdrachten aan de slag gaat. Deze opdrachten bieden we aan met het mooie online programma van Gijs Jansen e.a.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS VAN SEPTEMBER.

Wanneer: 29 september, 6, 13, 20, 27 oktober, 3 november 2021 (6 woensdagavonden)
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Locatie: Zo aan de Maas, Sint Jobskade 408, Rotterdam
Trainer: Jolie Gutteling
Groepsgrootte:  min. 6, max. 12 deelnemers.

Kosten: 275,- euro (vrij van btw) voor zelfbetalers. Heb je een verwijzing voor BGGZ, dan krijg je aan het eind van de training een GGZ factuur die je kunt indienen bij je verzekeraar.
De cursus wordt ondersteund met online materiaal van ACT Guide. Voor deze cursus wordt dit nu EENMALIG GRATIS aangeboden. 

Aanmelden via info@guttelingpsychologie.nl of 06-24866470