GuttelingPsychologie is een frisse, jonge praktijk in Rotterdam opgestart in 2015 door mij, Jolie Gutteling. Ik ben opgeleid tot Klinisch Psycholoog/psychotherapeut.

Visie
Het zoeken van psychologische hulp is een kracht in plaats van een zwakte. Ieder mens heeft zijn karakter, persoonlijke valkuilen en periodes waarin het moeilijker gaat. Als je daar niet op eigen kracht uitkomt biedt psychotherapie een kans om aan jezelf te werken en er sterker uit te komen. Mensen benoemen na een geslaagde psychotherapie vaak dat ze zich vrijer en krachtiger voelen, dat ze meer in contact staan met hun eigen wensen en verlangens en van daaruit authentieker kunnen leven. Ik lever daar graag een bijdrage aan.

Werkwijze
Serieuze gesprekken, pijnlijke gesprekken, emoties die je liever wegstopt... Bij mij zul je eraan moeten geloven. Gek genoeg wordt er desondanks ook gelachen in mijn therapie. Bij mij geen 'dokter-patient'  relatie, maar een relatie van mens tot mens waarbij ik aandacht heb voor de kracht van de persoon die tegenover me zit en daarvan gebruik maak conform de visie van de cliëntgerichte psychotherapie.