Algemene voorwaarden

Omdat wij contractvrij werken wordt de factuur van de geleverde zorg aan u geadresseerd. U dient de gehele factuur aan GuttelingPsychologie te voldoen, ongeacht welk bedrag uw zorgverzekeraar uiteindelijk aan u uitkeert. Wij adviseren u een restitutiepolis af te sluiten om onaangename verrassingen te voorkomen. Kijk voor meer informatie bij Tarieven op deze website.

Wanneer u korter dan 24 uur van tevoren uw afspraak afzegt, of wanneer u niet op uw afspraak verschijnt, wordt het volledige tarief van de sessie in rekening gebracht. Dit tarief bedraagt in 2022 159,85 Euro en is niet declarabel bij uw zorgverzekeraar.

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige GGZ’, dat wil zeggen generalistische basis-ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. De link naar het kwaliteitsstatuut van GuttelingPsychologie vindt u hier:

Goedgekeurd kwaliteitsstatuut 2022

Privacystatement extern AVG

Tevens zijn wij per 1 januari 2017 verplicht de tarieven (zoals bepaald door de zorgverzekeraars en de NZA) te publiceren. Een link met de tarieven vindt u hier:

Behandeltarieven en betalingsvoorwaarden 2022

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.